Sunday, January 11, 2009

perpustakaan negara malaysia

Pagi-pagi lagi anak2 aku dah bangun dari tido....
Aku ingat nak bangun lewat...nampak nyer terbengkalai lagi projek buat tahi mata..hehehehehehe. x pe kang tengahari aku akan sambung balik....
lagi pun malam tadi aku dah tido awal...kul 8 malam aku dah lelap. Mungkin disebabkan aku kepenatan bekerja. kalau x pun mungkin sebab kene urut....
tghari sabtu boss aku bawa aku gi berurut dekat ngan opis aku...
aku ikut je....hahahahaha janji bukan duit aku...boss bayar..


kul 10 aku n anak2 aku dah ada di sana....so inilah sebahagian gambo2 anak2 aku dalam perpustakaan itu...







D'dek n mumui



Mumui tgh asyek membaca



D'dek.... betul2 baca ke ni...




Mon tgh serius



D'dek tengok gambo jer



Baby(firhanah) tengok ayah ...hehehehe




p/s teringat dulu sewaktu bujang dulu...aku rajin gi library baca buku sehingga beberapa tahun lepas aku aktif membaca...tp semenjak balik ke KL ni....
buku yg baca aku..hahahahaha....adeh wat happen to me...aku dah banyak sgt berubah....
bukan aku yg dulu...

new blog coming soon...

ermmm bila aku duk baca blog si faiz tu, aku pun terpikir kenapa aku x buat macam faiz.
Buat blog tentang kerja aku.... leh gak aku cari duit lebih....hehehehehe
so timbul lah idea aku nak buat blog baru tu.
Tapi x tahu bile aku ada masa nak buat.....

yg pasti aku memang nak buat....