Sunday, April 12, 2009

Umrah

Ayahku selamat berlepas pergi umrah....

Kebetulan malam tu aku selsema teruk....tp disebabkan ayah aku nak pi umrah....aku tahan2 je.




Mak N Abah tersayang...





gamba mak n abah....luving couple




Ni gamba aku tgh selsema teruk. asyek nak bersin je....
bukan aku nangis ooo.....hahahaha
dah x larat sampai aku duduk je kat lantai...
x peduli apa org nak cakap pon....




macam buat iklan minyak cap kapak lak....
hahahahha


p/s moga abah selamat menjalankan ibadah...
selamat pergi dan selamat balik...

Wednesday, April 8, 2009

kene jawab tag

Tag dari kak zana

Mak oi kene jawab ke ni....adeh jawab je lah ek...

1. Bekas kekasih saya adalah:
ermmm sapa ek....merah kot....jeng3...
2. Saya sedang mendengar:
dgr anak2 duk main....bising tul..suara dorang je
3. Mungkin saya patut:
mandi lagi....panas tul malam ni
4. Saya suka:
hahahaha mengurat ...ni peveret aku...aku kan boye sopan...
5. Sahabat-sahabat baik saya:
sume kat sabah....adeh rindu tul ngan dorang lah
6. Saya tak paham:
knp dia cakap aku utama tetapi.....hati org lain juga yg dijaga...apa hati aku x penting ke....
7. Saya kehilangan:
apa yg aku ilang ek...ilang cinta kot.hahahahah sapa lah punya idea tag ni ek...
8. Ramai yang berkata:
aku ni miang...x puas2 ke dah ada dua kat umah tu...heheheh
9. Makna nama saya:
ntah...x ada kot
10. Cinta itu adalah :
c.i.n.t.a macam lagu ekspedisi ....
11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
layan chatting kot...x pon layan dia...
12. Saya akan cuba :
buatkan kawan2 senyum selalu...
13. Ayat SELAMANYA membawa maksud:
till the end.....
14. Telefon bimbit saya :
cap ayam(aku punya)..... cap itik(opis punya)
15. Bila saya terjaga dari tidur :
buka mata ingat dia.....my fir....
16. Saya paling meluat apabila:
setakat ni xde meluat pepe pun...
17. Pesta / Parti adalah:
parti tupperware kot....hahahah dulu2 mak aku salu buat parti tupperware
18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah:
kucing mak aku



19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
sekarang kot....bini aku cakap kalau lelaki umo 40 time tu lah....jeng3...
umo aku 40 ke.....hehehehhe
20. Hari ini :
aku penat....aku rindu...
21. Malam ini saya akan:
layan kartun bleach...men game, layan intenet(makin malas)...
22. Esok pula saya akan:
ada kelas training untuk budak2 mentenance tu
23. Saya betul2 inginkan:
rehat n rehat n rehat
24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini:
makin tembam lak aku ni....adeh...
25. Pusat membeli-belah atau arked permainan :
pusat beli belah...buat abes duit aku...arked....heheheh sama gak...gile men game
26. Makanan Barat atau Jepun:
kepekc, Mcd,
27. Bilik yang terang atau gelap:
jgn terang sgt...pedih mata....
28. Makanan segera adalah:
maggie ....peveret aku...time tgh2 malam...kene masak sendiri ler
29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
ayat2 cinta kot...hahahahahha
30. Siapa yang anda nak TAG?
adeh...x tahu lagi.....nanti lah aku pk kan....