Tuesday, November 22, 2011

going back to kg wit ML

ermmm dah lama aku x aktif menulis d blog... memang x minat sebenarnya pun, kalau bab2 menulis ni... ampun je lah.. zasss
baek layan men game atau tengok kartun bleach..

semenjak dua menjak ni... teringat ngan sume teman2 perempuan aku... perghhh... pas sorang2 aku bayang... ishhh berapa ramai daaa.... dr yg terawal... c merah ( ni ler cinta separuh mati.. tu yg bini aku cakap... bukan aku ckp tau... ) dia je yg paling lama.. pastu... sume xde yg serius... kejap2 jer..

Well sume x tahan ngan perangai aku kot.. cik merah... cik ijau... cik biru... cik kuning... bla bla bla.... sume ada... phewwwww

dan yg terkini... ermmm yg ni lain sikit...
dah agak lama aku kuar ngan dia...

bini n anak2 aku panggey dia Arab... sbb muka dia nampak mcm org arab kot... ntah ler
well aku panggey dia ML.. mak long...
dun ask me nape aku panggey dia mak long... xde kene mengena ngan mak long yg buat teh kat company lama aku tu... hahahahaha

kwn2 aku ckp... muka ML ni hampir sama ngan muka ummie... ermmm sama ker... ntah ler.





ujung minggu ni... aku dah plan nak bawa dia balik ke umah mak d kg... apa lah agak nye reaksi mak n abah..
(psstttt dorang memang dah tahu pun yg aku salu kuar ngan ML)

so pasni kite tengok je lah camna ekkk...

p/s... tahi lalat di muke dia yg aku x tahan tu...perghh kelemahan aku.. X_X